A frakció - Néhány tudnivaló

Go down

A frakció - Néhány tudnivaló

Témanyitás by John Dewitt on Csüt. Júl. 04, 2013 12:40 pm

OOC

Üdv a Cosa Nostránál!

Leader: Junior Soprano

A frakciónk leginkább drogbiznisszel,fegyverbiznisszel foglalkozik.Emellett a zsarolást sem hagyjuk ki.

IC

Történet((fejlesztés alatt)):

John Dewitt
Még anno 80-ban, amikor ideköltöztem Angel Pineba senki sem volt ki megvédett volna.Magamra maradtam az utca veszedelmével és egyszerű favágó munkámmal.Tudtam,hogy lépnem kell valamit,hogy ne legyek csóró és a bankban kifizessem az adósságaimat. Olasz származásom miatt bandákba nem vettek fel, sőt még meg is akartak ölni. Ezután elmentem a Jimmy's kebab büfébe munkára,mivel a favágóktól kirúgtak. Amint beléptem láttam,hogy egy olasz vezeti a büfét. Megismerkedtem vele,barátkoztam mindenkivel,majd megkérdezte:

-John,nem kéne egy kis plusz pénz?

Egy konkurens büfé megfenyegetett minket,hogy ha nem zárunk be akkor nagy bajok lesznek.Ez egy japán szusizó volt. El kellett mennem megbeszélni velük a dolgokat,hogy akkor most mi hogy lesz. A főnököm adott még ezelőtt egy fegyvert,hogy majd hátha kell.Igaza volt. A japánok a tárgyalás után fegyvert fogtak rám 4-en,majd leültettek.Mondták, hogy tegyek ki mindent a zsebemből....a fegyvert is...szépen lassan....majd egy gyors mozdulattal az összesnek vége volt. Négy embert egyedül megöltem. Már itt tudtam,hogy a jövőm ebben van,erre születtem.

Amint visszamentem és elmondtam a főnöknek,hogy mi történt feltett egy kérdést:

-Fiacskám,neked a maffiában a helyed....esetleg érdekel az efféle életmód?

Elgondolkodtam,vártam egy napot,aludtam rá majd rájöttem,hogy ez kell hozzá. Kétszázezer forintot adott a japán akcióért és az csak a kezdet volt.

A főnök 2004 nyarán elhalálozott és én közben lépkedtem fel a maffiában. Halálakor rám hagyta az egész maffiát és azóta a vezetése az én idegeimet bassza szét.

Jelentkezésed a külső frakció topicban várjuk "Olasz Maffia TGF - [ide a neved]" címmel(IC és OOC jelentkezésed is legyen)
avatar
John Dewitt
Admin

Hozzászólások száma : 20
Join date : 2013. Jul. 04.
Age : 19

http://minecarftrp.hungarianforum.com

Vissza az elejére Go down

Vissza az elejére


 
Permissions in this forum:
Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.